Opinie

Ogólna ocena obiektu

9.9/10

Komu polecany jest ten obiekt?

  • Rodziny z dziećmi
    %
  • Starsze pary
    %
  • Grupy przyjaciół
    %
  • Podróżujący samotnie
    %
  • Młode pary
    %

Ocena standardu wg kryteriów:

  • Położenie
    10.0
  • Wyposażenie
    9.9
  • Czystość
    10.0
  • Obsługa
    10.0
  • Cena / Jakość
    9.6

Pozostałe oceny

10.0
Lidia Stokowiec, 15-08-2014

Witam. Jeśli chcesz dobrze wypocząć, to polecam pobyt u bardzo sympatycznej pani Beaty. Właścicielka dba o czystość domu oraz o porządek na posesji. Mieszkaliśmy z mężem w pokoju 2os z łazienką, telewizorem, lodówką (co jest bb dobre!) i szafa. Do dyspozycji mieliśmy też talerze, sztućce, szklanki i czajnik. Czego więcej chcieć? A jeśli ma się jakiś problem, pani Beata na pewno zaradzi. Jak zauważyliśmy w domu przeprowadzane są duże zmiany (poza sezonem) z uwzględnieniem potrzeb turystów np. łazienki przy pokojach. Do morza idzie się spacerkiem przez las a dalej piękna wyremontowana aleja z kostki (ok400m). Do centrum miasta tez jest blisko i nie ma problemu aby coś kupić. W pobliżu (ok 100m) jest stołówka z domowymi, smacznymi obiadami i rozsądnej cenie. Bardzo dobrym rozwiązaniem jest możliwość pozostawienia samochodu na ogrodzonym terenie posesji. Ogólnie jesteśmy z lipcowego pobytu (2014r) bardzo zadowoleni i na pewno jeszcze wrócimy na Tkaczy 4. Lidka z Warszawy.

10.0
Aldona Grodzicka, 08-07-2015

Bardzo mila Pani Beata, ładne, czyste pokoje, przyjazna atmosfera. Dobra lokalizacja budynku, blisko do miasta i plaży. Polecam wypoczynek w Krynicy Morskiej, oczywiście u 'Beaty" Pozdrawiam:)

9.8
Alicja Jan Przybolewscy, 10-07-2015

Jeśli wakacje w Krynicy Morskiej to tylko u Pani Beaty. Dobry klimat, miła atmosfera. Dobrze wyposażone pokoje i czysto. Serdecznie polecamy to miejsce na wypoczynek. Z pewnością tam wrócimy. Pani Beato dziękujemy za miłe przyjęcie, wspaniałą atmosferę i życzymy wszystkiego dobrego. Wczasowicze z Bydgoszczy:)

10.0
Marcin M, 14-08-2015

Pokoje w bardzo dobrze położonym miejscu, wszędzie blisko. Czysto, miło i przyjemnie. Pani Beata bardzo pomocna w każdej sytuacji. Gorąco polecam wszystkim wybierającym Krynicę Morską. PS Kobyłka pozdrawia:)

10.0
Grażyna Zabadała, 24-08-2015

Bardzo dobra lokalizacja. Pokoje czyste, nowe wyposażenie. Przesympatyczni właściciele i przystępna cena. Czego chcieć więcej. Byliśmy tam 11 dni i żałujemy, że tak krótko. Oczywiście wybieramy się w to miejsce w przyszłym roku. Gorąco polecam:)

9.6
Danuta i Ryszard, 25-08-2015

Jeśli Krynica Morska to tylko u Pani Beaty na Tkaczy 4. Wszedzie blisko, miło, przytulnie, cicho, przyjemnie. Wczasy na szóstkę z plusem. Polecamy się na przyszłość i pozdrawiamy.

10.0
Artur Łukasiewicz, 31-08-2015

Pierwszy raz spędzaliśmy wczasy w Krynicy Morskiej wybierając miejsce pobytu ze strony internetowej fajnewczasy.pl. Przypadła nam do gustu oferta Pokoje gościnne Beata. Po przyjeździe na miejsce widok pokoju i okolicy przerósł nasze oczekiwania. Pokój sporych gabarytów z balkonem i łazienką, gustownie urządzony, tv, internet, lodówka, wszystko działało bez zarzutu, łóżka i pościel nowe (nie przechodzone) w pokoju jak i w całym obiekcie czyściutko.Pani Beata bardzo sympatyczna i otwarta na życzenia wczasowiczów. Dom Pani Beaty znajduje się w ładnej, spokojnej okolicy, blisko do morza, barów i jadłodalni oraz centrum miasta.Wszystko to sprawiło, że tylko skupiliśmy się na zabawie i wypoczynku. Pobyt sierpień 2015 r. bardzo udany, pozdrawiamy, małżeństwo z Warszawy.

10.0
Przybyszewscy z Warszawy, 06-09-2015

Polecamy wypoczynek u p. Beaty. Oferta zgodna ze stanem faktycznym: czysto, cicho, przyjemnie, wszędzie blisko, do morza spacerkiem przez las około 10 minut, do miasta - 5 minut, na stołówkę z domowymi obiadami - 100m. Duża zaleta to taka, że swoje samochody parkujemy na posesji. Na pewno w przyszłym sezonie skorzystamy z wypoczynku u pani Beaty na Tkaczy 4.

10.0
ania, 25-06-2016

Polecam z czystym sumieniem pokoje gościnne u Pani Beaty czysto, cicho pokoje przestronne i dobrze zaopatrzone na pewno jeszcze tam wrócimy pozdrawiamy Ania, Bartek i Maja z Malborka:)

10.0
Danuta Ziółkowska, 09-07-2016

Obiekt bardzo ładny, pokoje czyste i zadbane .Do centrum blisko na plaże spacerkiem około 10 minut. W okolicy tanie domowe jedzenie. Polecam cicho, spokojnie piękna okolica.

10.0
Monika Oleńska, 13-07-2016

Mieliśmy przyjemność gościć u p. Beaty na tygodniowych wakacjach! Możemy w 100% polecić każdemu, kto ceni sobie ciszę, spokój i miłą atmosferę. Bardzo dobre położenie, w pokojach czyściutko, bardzo blisko do plaży i centrum, ogólnie wszystko na 5+! Pozdrawiamy serdecznie Panią Beatę - Monika, Paweł i Adrianna - pobyt 2-9.07.2016r

9.6
Bożenna Świątkowska, 01-09-2016

Byliśmy pierwszy raz w Krynicy Morskiej na wczasach i polecamy pobyt u p. Beaty. Pokoje ładnie urządzone, czysto, cicho, blisko do morza i do centrum miasta. Dziękujemy za miłą atmosferę i pozdrawiamy. Bożena i Irek z Pionek

10.0
A.Koniewska, 25-02-2017

Super położenie, wyposażenie nowe, nowoczesne, elegancko i czysto. Przestronne szafy w pokoju - zmieściliśmy bagaże dwóch osób dorosłych i dzieci na dwutygodniowy pobyt. W oknach porządne moskitiery, aneks kuchenny do dyspozycji. Nienachalni gospodarze, a też bardzo pomocni w razie potrzeby. Byliśmy z małym dziećmi. Minusem było ciasne "wejście" pod prysznic, co trochę utrudniało nam - dorosłym kąpiel dzieci, a także ciasny parking, z tym że w tym roku miał być powiększony - nie wiemy, jak jest teraz, bo byliśmy tam w sierpniu 2016. Miejsce godne polecenia, z ręką na sercu: -)

10.0
Beata Cybula, 19-06-2017

Bardzo przyjemnie spędzony czas, pokoje czyste, zadbane, podobnie kuchnia, blisko morza, blisko lasu, ogólnie miejsce godne polecenia! Płock pozdrawia:)

9.2
Hania, 05-07-2017

Polecam pokoje czyste i zadbane, miła obsługa .Do centrum i na plaże blisko. Cicho, spokojnie, piękna okolica.

9.6
Grażyna Tymińska, 02-08-2017

Każdemu polecam pobyt u Pani Beaty .Pokoje czyste i zadbane.Miła obsługa .Piękna i spokojna okolica blisko plaży.

10.0
Paulina, 29-03-2018

Byliśmy latem 2017 r. z dziećmi. Super miejsce:) wszystko nowe, czyste, budynek świeżo po remoncie, kuchnia wyposażona, w pokoju telewizor, balkon, mała łazienka. Do dyspozycji parking i sprzęt plażowy Dobre dojscie do morza, jak i do centrum miasta Polecam:)

10.0
Henryk, 21-06-2018

Spędziliśmy u p.Beaty 8 dni przy zagwarantowanej pięknej czerwcowej pogodzie w 4 osoby w 2 przytulnych pokojach z balkonami. Potwierdzamy wszystkie super opinie. Naprawdę warto wybrać się do pani Beaty na dłuższy pobyt.

10.0
Eugeniusz, 19-07-2018

Czysto, miło i przytulnie.Dobra lokalizacja.Zgodne z opisem.Pani Beata miła i pomocna.Polecam.

10.0
Piotr , 10-06-2020

Super bardzo czyste pokoje gościnne byłem 3 super mogę polecić Pani właścicielka bardzo przemiła prostu super obsługa i bardzo miły kontakt i napewno jeszcze tam pojadę i bardzo blisko centrum miasta i blko morza i bsko stołówka bardzo tanie obiady też polecam super smaczne

10.0
Agnieszka , 25-07-2020

Serdecznie polecamy, miła właścicielka, pokoje bardzo czyste, cicha okolica

Pogoda

Pogoda Krynica Morska na dziś: 02-03-2021

pogoda
Noc: 23:00 - 05:00 Temperatura: 2 6 °C
pogoda
Rano: 05:00 - 11:00 Temperatura: 1 3 °C
pogoda
Dzień: 11:00 - 17:00 Temperatura: 1 7 °C
pogoda
Wieczór: 17:00 - 23:00 Temperatura: 3 7 °C